Založ si blog

A štátna kasa ostane bez 950 tisíc eur ľudomil Andrej? Rôzni Sulíkovia, Kollárovia, Matovičovia apely nebudú?

Tak nám Kiska ktorý sa chcel zamaľovať na žida po jasných zisteniach okolo jeho lietania ustúpil.Respektíve lety výrazne obmedzí.Od teraz vnutroštátne bude konečne špacírovať aj limuzínou.Ten prešpekulovaný popradčan v podstate musel cúvnuť lebo keby tak neurobil neustále by Danko,Blaha,Fico neskôr určite tiež si ho povychutnávali a riadne mu túto jeho leteckú anabázu predhadzovali na oči.Ale týmto krokom ked presadne do auta tiež priznal že vysal štátnu kasu.A to dokonca zámerne.Ved tie jeho letecké dni boli sú poväčšine súkromného charakteru.Takéto konanie má byť akože o morálke-etike-charaktere či srdci?Lenže takto by sa táto situácia/exces/nemala vôbec ukončiť.Modrý Anjel či Dobrý Anjel ako sám seba marketingovo nazval a veselo to replikujú aj opakujú jemu naklonené neoliberálne plátky plus kvázi verejnoprávna RTVS by mal logicky uhradiť štátu státisíce.Teda pekne plných 950 tisíc eur.PS:Andrej ľudomil náš drahý máš na to prostriedkov/peňazí/dosť.No ved predsa v tom/lichve/ svojom“fantastickom“podnikaní cez pôžičky-úroky v minulosti si zarobil neúrekom-až až.PS2:Hej rôzni Sulíkovia,Matovičovia,Kollárovia a další exoti.Tentoraz uvrieskané tlačovky nebudú.Apely na vášho Andrejka aby zosobnil rodinné výlety/lety/?Viem a chápem.Toto je váš človek.

Mečiarovci by nemali voliť komunisticko oligarchickú schránku Smer- Vivat V. Mečiar

23.07.2017

Naša lúzička aj rôzne zahraničné zdroje /plátky, agentúry/ ako čtk si opäť berú do úst Mečiara. Verklikujú dokola však len staré známe ich otrepané frázy. Teda klamstvá a manipulácie. Pre dezorientovaných. Najmä trollov- trotlov. Samozrejme už netreba spomínať dalšie propagandistické tlčhuby ako Hríb, Leško, Chmelár, Schutz a XY dalších. Je ich mnoho. V. Mečiar [...]

Prečo V. Mečiar nevybavil klietku hanby klaunom Mikloškovi, Fígeľovi, Bugárovi? Alebo Mečiar, Gašparovič, Hrnko Vivat Bravo

17.07.2017

Pre pamäť národa slovenského kto sa 17. 7. 1992 postavil proti deklarácii o zvrchovanosti štátu. KDH- Hrušovský, Neuwirth, Brocka, C/č/arnogurský, Dzurinda, Fígeľ, Chmelík, Krivčík, Kvasnička, Lauko, Masarik, Mikloško, Pittner, Polačko, Pollák, Tahy, Taraj. MKDH- Bauerová, Zolyomi, Féher, Harna, Komlosy, Dobos, Koteles. Zdržali sa hlasovania. Sdľ- Daňo, Varjú, Zselenák. [...]

Oportunista Fico pri vatre zvrchovanosti či ateista objímajúci Cyrila, Metoda a J. Ch. Korca- Alebo pochválil sa premiér kardinálovi o komunite LGBTI?

17.07.2017

Stará prefíkaná líška /premiér/ sa opäť predvádza a je vo svojom živle. Teda politicky sa premaľovať- prispôsobiť situácii. Dátumu v kalendári. Tentoraz sa vybral oslavovať- pripomenúť si zvrchovanosť SR. Dá sa to povedať aj takto. Pondelok, piatok tárať o jadre EU a sobotu pri vatre zvrchovanosti. Alebo písať prihlášku do Ksč a v nej ako zastávam prísne [...]

vojna na Ukrajine, Rusko, Petrohrad

ONLINE: Kyjev s našou pomocu môže opäť zaútočiť v roku 2025, verí Biely dom

05.05.2024 07:25

Ukrajina so schválenou vojenskou pomocou Spojených štátov udrží obranu a v roku 2025 môže aj zaútočiť, uviedol Jake Sullivan.

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 218
Celková čítanosť: 726199x
Priemerná čítanosť článkov: 3331x

Autor blogu

Kategórie