Založ si blog

Nasypte Kotlebovi hlasy aj nabudúce bude vila aj pre Mazureka

Takže ani to dlho netrvalo a potvrdilo sa čo hovorím-píšem dlhodobo.Pol roka po voľbách jeden šéf biznis straničky a fakticky jej majiteľ si zaobstaral dom.Doteraz býval z mamou v paneláku.No dom.Taká menšia vilka.Ako inak ak nie so stranických prachov/milionov za voľby/však kto to kontroluje kde idú prachy strán za voľby hejže?koho to už zaujíma ked tu sa riešia migranti-romovia-úžera-homosexualita a dalšie zakryvajúce manévre hejže Kotleba?Nešker sa aspoň do kamier ako pako a nevykrúcaj sa ako puberták alebo ultra klamár Matovič.Na to zahmlievanie-klamanie ti skočí jedine hlupáčik ktorý má IQ mokrej handry a tvoji nohosledi ktorým zalepíš oči pár eurami.Kotleba a jeho banda boli od začiatku strašne nedôveryhodní.Napríklad ako sa zamestnala rodina na VUC plus kamoši.Tento kšeft je jednoduchý.Písal som to viackrát.Schéma je takáto.Založím si straničku primárne pre štátny príspevok.Teda miliony prakticky za nič.V opozícii mám leháro a bonus/aj na kradnutie/by bol dostať sa do vlády.Ale prekvapilo ma fakt ako šiel Kotleba na drzovku aj ako ľahko sa dal odhaliť.Dovolím si tvrdiť ako som to tvrdil stále že väčšina penazí od štátu/príspevok/skončí v Kotlebovej rodine a zbytok medzi pár jeho nohosledmi.Samozrejme drobné pohodí trotlom-trollom-brigádnikom po internete.Presne takto fungujú tie jednnorázovky ktoré povznikali.OľaNO-SaS a naposledy Kollarova partička.Nemajú členov -nikto ich nekontrloluje a straničky sú len na papieri.Inak sú to eseročky a majetok jedneho-štyroch ľudí.Nieje náhoda/na ich mieste by som to robil tiež/ako zúrivo okolo seba kopú-kopali ked predseda SNS Danko začal hovoriť o úprave a fungovaní strán.Vo všetkých oblastiach.Lebo tým im priamo ohrozuje ich biznis plán-plnenie rodinného rozpočtu.Záver-Za boha a národ ale hlavne za moje napakovanie si kešení.

Mečiarovci by nemali voliť komunisticko oligarchickú schránku Smer- Vivat V. Mečiar

23.07.2017

Naša lúzička aj rôzne zahraničné zdroje /plátky, agentúry/ ako čtk si opäť berú do úst Mečiara. Verklikujú dokola však len staré známe ich otrepané frázy. Teda klamstvá a manipulácie. Pre dezorientovaných. Najmä trollov- trotlov. Samozrejme už netreba spomínať dalšie propagandistické tlčhuby ako Hríb, Leško, Chmelár, Schutz a XY dalších. Je ich mnoho. V. Mečiar [...]

Prečo V. Mečiar nevybavil klietku hanby klaunom Mikloškovi, Fígeľovi, Bugárovi? Alebo Mečiar, Gašparovič, Hrnko Vivat Bravo

17.07.2017

Pre pamäť národa slovenského kto sa 17. 7. 1992 postavil proti deklarácii o zvrchovanosti štátu. KDH- Hrušovský, Neuwirth, Brocka, C/č/arnogurský, Dzurinda, Fígeľ, Chmelík, Krivčík, Kvasnička, Lauko, Masarik, Mikloško, Pittner, Polačko, Pollák, Tahy, Taraj. MKDH- Bauerová, Zolyomi, Féher, Harna, Komlosy, Dobos, Koteles. Zdržali sa hlasovania. Sdľ- Daňo, Varjú, Zselenák. [...]

Oportunista Fico pri vatre zvrchovanosti či ateista objímajúci Cyrila, Metoda a J. Ch. Korca- Alebo pochválil sa premiér kardinálovi o komunite LGBTI?

17.07.2017

Stará prefíkaná líška /premiér/ sa opäť predvádza a je vo svojom živle. Teda politicky sa premaľovať- prispôsobiť situácii. Dátumu v kalendári. Tentoraz sa vybral oslavovať- pripomenúť si zvrchovanosť SR. Dá sa to povedať aj takto. Pondelok, piatok tárať o jadre EU a sobotu pri vatre zvrchovanosti. Alebo písať prihlášku do Ksč a v nej ako zastávam prísne [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 218
Celková čítanosť: 724970x
Priemerná čítanosť článkov: 3326x

Autor blogu

Kategórie