Založ si blog

DemešovoBútorovho Kisku ako Dzurindu 2 už pripravujú alebo vivat V. Mečiar

Veľmi oceňujem ked pán S.H pomáha vo svojich dobrých článkoch otvárať oči málo rozhľadeným a tiež ľahko manipulovateľným ľudom.A že je demagogov-manipulátorov ultra klamárov dosť o tom niet pochýb.Ved všetky médiá/až na pár výnimiek/patria zahraničiu a finančným skupinám.A tie vieme vždy za koho-čo kopú-kopali.Za aké strany-osoby-firmy.Takže im sa ľahúčko manipuluje a prekrúca fakty ked sa im to hodí.Alebo jednoducho sa neuverejňujú informácie ktoré sa im nehodia do krámu.K amnestiám-milostiam už som písal.Myslím si že ide len o špinavú-perfídnu hru.Ved stačí pozrieť kto všetko sa zapája do tejto organizovanej akcie.Ale aj tak si myslím že sa nezrušia a stopnú ich súdy.Podľa mna sa týmto sleduje aj iný cieľ.Tento frontálny útok je len akýsi test skúšky na predčasné voľby a odstavenie R.Fica.Aj ked im to nevýjde a budú riadne potom už Kiskova banda podporovaná všetkým možným aj zahraničím nastúpi do riadnej konfrontácie-riadených atakov.Samozrejme tiež so všetkými Radičovými,Hríbami,Demešami,Zajacami ich štýlom“práce“ a arzenálom.Tí poskokovia ako Matovič,Sulík prípadne Hlina to sú len ich doplnky.Ked Fico skončí v opozícii pôjdu sa mu riadne mstiť/“odplata“/a vyfabrikujú na jeho osobu hocičo aby ho kriminalizovali.Už len z jedného dôvodu.Tie osoby majú anarchisticko pomstychtivé črty-sklony.To majú jednoznačne spoločné.PS:Ten Kiska je pripravovaný v zákulisí ako Dzurinda 2.

Mečiarovci by nemali voliť komunisticko oligarchickú schránku Smer- Vivat V. Mečiar

23.07.2017

Naša lúzička aj rôzne zahraničné zdroje /plátky, agentúry/ ako čtk si opäť berú do úst Mečiara. Verklikujú dokola však len staré známe ich otrepané frázy. Teda klamstvá a manipulácie. Pre dezorientovaných. Najmä trollov- trotlov. Samozrejme už netreba spomínať dalšie propagandistické tlčhuby ako Hríb, Leško, Chmelár, Schutz a XY dalších. Je ich mnoho. V. Mečiar [...]

Prečo V. Mečiar nevybavil klietku hanby klaunom Mikloškovi, Fígeľovi, Bugárovi? Alebo Mečiar, Gašparovič, Hrnko Vivat Bravo

17.07.2017

Pre pamäť národa slovenského kto sa 17. 7. 1992 postavil proti deklarácii o zvrchovanosti štátu. KDH- Hrušovský, Neuwirth, Brocka, C/č/arnogurský, Dzurinda, Fígeľ, Chmelík, Krivčík, Kvasnička, Lauko, Masarik, Mikloško, Pittner, Polačko, Pollák, Tahy, Taraj. MKDH- Bauerová, Zolyomi, Féher, Harna, Komlosy, Dobos, Koteles. Zdržali sa hlasovania. Sdľ- Daňo, Varjú, Zselenák. [...]

Oportunista Fico pri vatre zvrchovanosti či ateista objímajúci Cyrila, Metoda a J. Ch. Korca- Alebo pochválil sa premiér kardinálovi o komunite LGBTI?

17.07.2017

Stará prefíkaná líška /premiér/ sa opäť predvádza a je vo svojom živle. Teda politicky sa premaľovať- prispôsobiť situácii. Dátumu v kalendári. Tentoraz sa vybral oslavovať- pripomenúť si zvrchovanosť SR. Dá sa to povedať aj takto. Pondelok, piatok tárať o jadre EU a sobotu pri vatre zvrchovanosti. Alebo písať prihlášku do Ksč a v nej ako zastávam prísne [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 218
Celková čítanosť: 724989x
Priemerná čítanosť článkov: 3326x

Autor blogu

Kategórie