Založ si blog

Konšpirátori-šarlatáni chceli byť prezidenti a sú aj v NRSR-Fico Danko majú pravdu ohľadom zúfalcov

Tak som si spomenul na posledné prezidentské voľby čo za paleta-zostava exotov mala tú drzosť kandidovať na tento post.Spomenie si ešte niekto na nejakého Martinčka/0,1%/steleportovanú ako sama povedala vyživenú vesmírom od tliachača Matoviča Mezenskú/2,4%/ktorú podporovali Kotlebovci alebo kádeháka ktorý hlasoval proti ústave SR Hrušovského/3,3%/?to je ozaj horor kto všetko môže sa uchádzať o tento úrad.Som zvedavý aké“jagavé hviezdy“strašiaci do kapusty budú kandidovať na budúce.Bude teda opäť kopec srandy.Vôbec potom nemôže byť čudné ked voľby vyhrá popradský Bútorov hovorca na špagátiku mimovládok ked bola zostava/výber/aká bola.A presne takéto individuá-drístoši si vymyšľajú kauzy-klamú-hysterizujú a konšpirujú aby na seba upútali pozornosť sa taktiež dostali do parlamentu.Je to rovnaká krvná skupinka a majú tie isté črty-charakteristiky.Vzišli poväčšine od cirkušáckeho OľaNO-SaS-Sme rodina.Napríklad osoby čo trepú deň a noc nezmysli do ľuftu ako Krajniak,Remišová,Galko,Blahová,Pčolinský,Viskupič a další šarlatáni.Je ich tam kopa.Ako povedali R.Fico-A.Danko na adresu panákov.Sú to poloblázni a zúfalci.Moje slová.Keby som to mohol ovplyvniť tak riadne sprísnim volebné zákony.A upresním pravidlá.Aby sa hocijaký táraj nemal šancu dostať do funkcie ani post asistenta poslanca.Tobôž sa uchádzať o prezidenta v štáte.

Mečiarovci by nemali voliť komunisticko oligarchickú schránku Smer- Vivat V. Mečiar

23.07.2017

Naša lúzička aj rôzne zahraničné zdroje /plátky, agentúry/ ako čtk si opäť berú do úst Mečiara. Verklikujú dokola však len staré známe ich otrepané frázy. Teda klamstvá a manipulácie. Pre dezorientovaných. Najmä trollov- trotlov. Samozrejme už netreba spomínať dalšie propagandistické tlčhuby ako Hríb, Leško, Chmelár, Schutz a XY dalších. Je ich mnoho. V. Mečiar [...]

Prečo V. Mečiar nevybavil klietku hanby klaunom Mikloškovi, Fígeľovi, Bugárovi? Alebo Mečiar, Gašparovič, Hrnko Vivat Bravo

17.07.2017

Pre pamäť národa slovenského kto sa 17. 7. 1992 postavil proti deklarácii o zvrchovanosti štátu. KDH- Hrušovský, Neuwirth, Brocka, C/č/arnogurský, Dzurinda, Fígeľ, Chmelík, Krivčík, Kvasnička, Lauko, Masarik, Mikloško, Pittner, Polačko, Pollák, Tahy, Taraj. MKDH- Bauerová, Zolyomi, Féher, Harna, Komlosy, Dobos, Koteles. Zdržali sa hlasovania. Sdľ- Daňo, Varjú, Zselenák. [...]

Oportunista Fico pri vatre zvrchovanosti či ateista objímajúci Cyrila, Metoda a J. Ch. Korca- Alebo pochválil sa premiér kardinálovi o komunite LGBTI?

17.07.2017

Stará prefíkaná líška /premiér/ sa opäť predvádza a je vo svojom živle. Teda politicky sa premaľovať- prispôsobiť situácii. Dátumu v kalendári. Tentoraz sa vybral oslavovať- pripomenúť si zvrchovanosť SR. Dá sa to povedať aj takto. Pondelok, piatok tárať o jadre EU a sobotu pri vatre zvrchovanosti. Alebo písať prihlášku do Ksč a v nej ako zastávam prísne [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 218
Celková čítanosť: 723738x
Priemerná čítanosť článkov: 3320x

Autor blogu

Kategórie